Over ons

 

Ik ben Jens (links op de foto), MBO sport en bewegen & afgestudeerd in bestuurskunde

 

Over mij als sporter 

Op dit moment bereid ik me voor op deelname aan een triathlon. 
Naast dat ik dus veel bezig ben met zwemmen, fietsen en hardlopen, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Mijn interesses binnen krachttraining liggen vooral bij powerlifting en het continu zoeken naar manieren waarop ik mijn trainingen kan optimaliseren. 

 

Over mij als persoon 

Hoe ik buiten de sportschool ben is een weerspiegeling van hoe ik train (en andersom). Ik ben gedisciplineerd, continu op zoek naar verbeteringen en heb een analytisch vermogen om in te zien hoe ik mezelf en anderen naar een hoger niveau kan tillen. Deze veeleisendheid zorgt ervoor dat ik je te allen tijde zo goed mogelijk zal helpen met jouw hulpvraag.

 

Ik ben Luc (rechts op de foto), docent bewegingsonderwijs Lyceum Rotterdam

 

Over mij als sporter

Als kind heb ik op een teamsport gezeten, voetbal. Ruim 6 jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining dit doe ik nog steeds fanatiek. Wel ben ik het gaan combineren met duurtraining, zo train ik op het moment voor een triathlon. Daarnaast vind ik het soms nog leuk om te surfen.  

 

Over mij als persoon

Mensen omschrijven mij als gedreven, gepassioneerd en iemand die altijd in is voor een goede grap. Met een helder doel voor ogen zal ik altijd alles op alles zetten om de eindstreep te halen. De grote passie voor sport draag ik graag op mensen over zowel in de gymzaal als mensen in de sportschool. Het overbrengen van mijn passie voor sport gaat altijd gepaard met een gezonde dosis humor en zelfspot. 

 

Samen vormen wij Smart Strength

 

Wij delen graag onze passie, ervaring en kennis over training en voeding om jou verder te helpen. De kennis is hoofdzakelijk opgedaan binnen de PT-Course van Bayesian Bodybuilding / Menno Henselmans. We hanteren vaste lage tarieven en leveren concrete, praktische toepassingen omtrent voeding, training en trainingsschema's.  

 

Interesse? Mail naar: getstrength.besmart@gmail.com  of bericht ons via de links links onderaan de pagina